Energimedicin

De olika metoderna strukturerar upp kroppens energisystem. Tryckningarna sker på utvalda akupunkturpunkter. Behandlingarna är avslappnande och du känner oftast omedelbar skillnad. Genom att kommunicera direkt med nervsystemet och därefter balansera upp det som ställer till oreda får kroppen en skjuts framåt. Hjälp till självhjälp!

Du ligger på mage – rygg på en brits under behandlingen och behandlaren håller på punkter på ansikte/huvud/bakhuvud. Alla tankar försvinner när du överlämnar dig. Vi arbetar med tryck på olika akupunkturpunkter och avslutar ofta vid fötterna där leverns/njurens/urinblåsans och mjältens energier harmoniseras för att skapa lugn i kroppen.

  • The Black Pearl Sanctuary: Metoden ger näring åt blodet, avlastar från stress och försätter hypotalamus i ett läkande tillstånd. Energibalansering i – och runt kroppen ger en djup känsla av säkerhet. Black Pearl står för Hypotalamus som här anses hoplänkad med det andliga.
  • Chakrabalansering: Avläsning av chakran. Rensning, påfyllnad och balansering. Vitaliserande behandling på neurovaskulära punkter som är i förbindelse med meridianerna. Harmonisering av energisystemet. Rekommenderas när du känner dig fastlåst eller upplever stagnation

Bra vid:
Förstärker kroppens egen läkande kraft och återställer balans. Ger flöde och optimerar energierna. Avslappnande och reducerar stress! Effektivt vid olika hälsobesvär som; nedstämdhet, problem med immunsystemet, sömnbesvär, stress, utbrändhet, utmattning m.m.