Aktuella resor och retreat

Längtans retreat 24-26 augusti

Sista helgen i augusti månad är du välkommen att följa med oss på retreat i Längtan, en helg för andlig tillväxt och hjärnvila. Målet är att vara i hjärtats kraft och träna våra inre ledarmuskler.

Den lilla och gästvänliga ön Lill-Skorven ligger i vackra Luleå skärgård. Vi åker båt från Kallax hamn och bor i Längtan, ett enkelt och mysigt skärgårdsboende. Stugan har egen bastu och badtunna för renade bad och havet alldeles in på knuten. Vi har tillgång till både inne- och utekök för gemensam matlagning. Vi använder oss av elden, trumman – de olika riktningarna, mediterar i soluppgång och solnedgång – välkommen till en helg då energi, glädje och medveten närvaro fyller våra dagar.

PS Eftersom vi inte kan styra över vädret så finns det ett förbehåll inför retreaten. Kuling eller storm kan bli en aber…

I retreaten ingår:

Enskild energibehandling/healing, gemensamma sittningar, meditationer och energimedicinövningar. Ceremonier, vissa under tystnad. Under tystnaden skapas möjligheter att utforska det inre universumet.

Frukost önskemålen brukar vara individuella och du tar själv med det just du vill ha. Lunch, middag, kaffe/te och mellanmål ingår. Kom ihåg att meddela om du har några allergier eller andra önskemål kring maten. Vi använder mestadels ekologiska och närproducerade råvaror i matlagningen.

Vi bor i flerbäddsrum. Stugan har två sovrum, ett loft och en sovstuga. Det finns madrasser, några täcken och kuddar. Ta med sovsäck, handduk och sänglinne. Det finns rinnande vatten i stugan och utedass.

Pris och bokningsinformation

Pris: 3666 kr/person
Boka tidigt rabatt: 333 kr om du bokar in dig snarast/ senast 1 juni.

Kontakta mig och betala sedan in 1000 kr (avdragen rabatt) via
Swish: 070- 6364384 eller BG: 5944-7102 och platsen är DIN!

Bokningsavgift är återbetalningsbar endast om vi/arrangörer ställer in retreaten av någon orsak!
OBS: BEGRÄNSAT antal platser!

 

Reikiresa till Canada 8-21 maj 2019

Vill du följa med på en oförglömlig resa till Canada? Här kan du lämna en intresseanmälan redan nu. Begränsat antal platser. Anmäl dig idag!

Reikiresa till Grandreikimaster Wanja Twan och inuiterna på Vancover Island 8/5 – 21/5 2019
Ca pris 30.000kr

Vi var en grupp på 14 personer som gjorde en Reikiresa till inuiterna 17/4 – 28/4 2018. Resan var magisk och vi blev inviterade och inkluderade i deras livsstil och traditioner. Nu har vi på gång en ny resa till Wanja Twan på den vackra anläggningen The Salal på Vancover Island. Anläggningen drivs av hennes dotter Anneli Twan och hennes man Don, tillsammans med flera ledare som bär vidare ursprungsbefolkningarnas traditioner sen lång tid. Urbefolkningen benämns bl.a. som First Nations peoples i Kanada.

Vi kommer att bo och äta på anläggningen och under våra dagar kommer vi att ha ett program som dels leds av personalen på plats och vissa delar håller vi i själva. Maten är hemlagad av noggrant utvalda råvaror och vi tas hand om på ett innerligt och kärleksfullt sätt. Vi kommer att få ta del av native trumcirklar, guidad ljudmeditation och Yoga. I programmet ingår även Ayurvedisk matlagningskurs, native workshop och en heldag i sweatlodge/svetthydda. I området finns fina vandringsstigar och vi kommer att bli inviterade till deras labyrint som vi också kan vandra i under vår egentid. Vi kommer också att vistas i tystnad.

I programmet ingår REIKI-sharing där vi hoppas att grandmaster Wanja Twan kan vara med. Wanja är 85 år och har varit lite sjuk, intentionen är att hon kommer att delta och hon längtar efter att få möta oss. Wanja är en innerlig person med stort hjärta. En fantastisk bärare och lärare av Reikitraditionen. Anneli kommer att vara involverad under våra Reikistunder och delar med av sin kunskap. De är oss nära.