Aktuella resor och retreat

Längtans retreat 24-26 augusti

Sista helgen i augusti månad är du välkommen att följa med oss på retreat i Längtan, en helg för andlig tillväxt och hjärnvila. Målet är att vara i hjärtats kraft och träna våra inre ledarmuskler.

Den lilla och gästvänliga ön Lill-Skorven ligger i vackra Luleå skärgård. Vi åker båt från Kallax hamn och bor i Längtan, ett enkelt och mysigt skärgårdsboende. Stugan har egen bastu och badtunna för renade bad och havet alldeles in på knuten. Vi har tillgång till både inne- och utekök för gemensam matlagning. Vi använder oss av elden, trumman – de olika riktningarna, mediterar i soluppgång och solnedgång – välkommen till en helg då energi, glädje och medveten närvaro fyller våra dagar.

PS Eftersom vi inte kan styra över vädret så finns det ett förbehåll inför retreaten. Kuling eller storm kan bli en aber…

I retreaten ingår:

Enskild energibehandling/healing, gemensamma sittningar, meditationer och energimedicinövningar. Ceremonier, vissa under tystnad. Under tystnaden skapas möjligheter att utforska det inre universumet.

Frukost önskemålen brukar vara individuella och du tar själv med det just du vill ha. Lunch, middag, kaffe/te och mellanmål ingår. Kom ihåg att meddela om du har några allergier eller andra önskemål kring maten. Vi använder mestadels ekologiska och närproducerade råvaror i matlagningen.

Vi bor i flerbäddsrum. Stugan har två sovrum, ett loft och en sovstuga. Det finns madrasser, några täcken och kuddar. Ta med sovsäck, handduk och sänglinne. Det finns rinnande vatten i stugan och utedass.

Pris och bokningsinformation

Pris: 3666 kr/person
Boka tidigt rabatt: 333 kr om du bokar in dig snarast/ senast 1 juni.

Kontakta mig och betala sedan in 1000 kr (avdragen rabatt) via
Swish: 070- 6364384 eller BG: 5944-7102 och platsen är DIN!

Bokningsavgift är återbetalningsbar endast om vi/arrangörer ställer in retreaten av någon orsak!
OBS: BEGRÄNSAT antal platser!

 

Retreat Livskraft – Melderstein november 2018

BONUS: Du får boka tidigt rabatt med, 666 kr, när du bokar in dig innan 30/9. Fullt pris from. 1/10.

Vill du ta del av dagar fyllda med kärleksfullt arbete/vila för att nå den högsta potentialen i ditt inre universum?
Vi använder och tar vara på energi som ser ut på olika sätt; vi hämtar den i naturen, får i oss den via maten och genom att ge oss platsen för återhämtning erbjuds möjligheterna.

Vi möts i en tid med mörker och senhösten ger tid att ”kura skymning”. På herrgården kan du ta igen dig och omfamna ditt innersta. Du ger dig tid för reflektion, hinner känna hur du mår och kan bemöta det.

Alla får förr eller senare fullt i systemet och det ökar risken för ”förstoppning” både fysiskt, psykiskt och andligt.

Vi är med i ett kärleksfullt energinätverk som vi kallar stödskog. Du erbjuds möjligheten att ingå i den. Där finns många ”träd” att luta sig mot vid behov av stöd. Genom medveten uppgradering kan du koppla upp samtidigt som dina rötter stadigt förankrar sig i allas vår Moder Jord. Ditt sinnes trädgård kan också behöva ansas på gamla tankemönster som snurrar runt i ett ohälsosamt kretslopp.’

Retreat två eller tre dagar – du väljer

1. Du som söker mer tid och utrymme för lite längre tystnad kan anlända och inleda redan på torsdag 8/11 klockan 17.00. Tre dygn.
Lättare middag serveras, promenad, meditation och energimedicin innan läggdags. Vi inleder tystnaden.
Fredag: Morgonpromenad och energimedicin. Halvfasta med guldmjölk och smothies till frukost och lunch. Kaffe och te.

2. Du som väljer två dygn ansluter fredag 9/11  mellan klockan 14.30-15.30 för inkvartering och fika. Se program nedan!

Vi finns för dig och bjuder in till en retreat där du är trygg i ett vänligt sammanhang. I en lugn och säker miljö får du de bästa förutsättningarna för hjärnvila, sinnesro och återhämtning. När naturlig tystnad får möjlighet att beblanda sig med dialoger, healing, närhet, skratt, omtanke, natur och värme ges plats för inre frid.

I retreaten ingår

Föredrag om Reiki/energi i vardagen, enskild energibehandling/healing, cirklar med gemensamma sittningar, affirmationskort, meditationer, ögonyoga och energimedicinövningar. Trumceremonier inomhus och vid eld. Delar av retreaten genomför vi under tystnad.
Energi är tillgängligt för alla och fyller på energikonton snabbare än swish.

Frukost, lunch, middag, kaffe/te och mellanmål ingår. Kom ihåg att meddela om du har några allergier eller andra önskemål kring maten.

Platsen för retreaten är den vackra bruksherrgården Melderstein som ligger ostört efter väg 760, 12 km från Råneå. Endast 5 mil från Luleå, Boden och Kalix. Den gamla bruksmiljön har en speciell harmoni och atmosfär som vi har exklusiv tillgång till under helgen.

Pris och bokningsinformation

Pris:
Alternativ 1: 8-11 november 5299 kr/person i dubbelrum.
Alternativ 2: 9-11 november 4299 kr/person i dubbelrum.

Om du bor i enkelrum blir tillägget 150 kr/natt

Företag: exkl. moms

Boka tidigt rabatt: 666 kr om du bokar in dig senast 30 september.

Din plats är säkrad när du betalat in bokningsavgift: 1 333 kr
Swish: 123 22 18 311
BG: 5944-7102

Bokningsavgiften är återbetalningsbar endast om vi/arrangörer ställer in retreaten av någon orsak!

 

Reikiresa till Canada 8-21 maj 2019

Vill du följa med på en oförglömlig resa till Canada? Här kan du lämna en intresseanmälan redan nu. Begränsat antal platser. Anmäl dig idag!

Reikiresa till Grandreikimaster Wanja Twan och inuiterna på Vancover Island 8/5 – 21/5 2019
Ca pris 35.000kr

Vi var en grupp på 14 personer som gjorde en Reikiresa till inuiterna 17/4 – 28/4 2018. Resan var magisk och vi blev inviterade och inkluderade i deras livsstil och traditioner. Nu har vi på gång en ny resa till Wanja Twan på den vackra anläggningen The Salal på Vancover Island. Anläggningen drivs av hennes dotter Anneli Twan och hennes man Don, tillsammans med flera ledare som bär vidare ursprungsbefolkningarnas traditioner sen lång tid. Urbefolkningen benämns bl.a. som First Nations peoples i Kanada.

Vi kommer att bo och äta på anläggningen och under våra dagar kommer vi att ha ett program som dels leds av personalen på plats och vissa delar håller vi i själva. Maten är hemlagad av noggrant utvalda råvaror och vi tas hand om på ett innerligt och kärleksfullt sätt. Vi kommer att få ta del av native trumcirklar, guidad ljudmeditation och Yoga. I programmet ingår även Ayurvedisk matlagningskurs, native workshop och en heldag i sweatlodge/svetthydda. I området finns fina vandringsstigar och vi kommer att bli inviterade till deras labyrint som vi också kan vandra i under vår egentid. Vi kommer också att vistas i tystnad.

I programmet ingår REIKI-sharing där vi hoppas att grandmaster Wanja Twan kan vara med. Wanja är 85 år och har varit lite sjuk, intentionen är att hon kommer att delta och hon längtar efter att få möta oss. Wanja är en innerlig person med stort hjärta. En fantastisk bärare och lärare av Reikitraditionen. Anneli kommer att vara involverad under våra Reikistunder och delar med av sin kunskap. De är oss nära.