Aktuella resor

Retreat för sinnets frihet

Vill du dela tystnaden med oss?
Vi möts i en vänlig grönskas tid för att med kärlek ta hand om våra egna sinnens trädgårdar. Försommaren är perfekt när du vill luckra upp jorden och rensa bort det som legat dolt under snö. Våra sinnens trädgårdar kan också behöva ansas på gamla tankemönster som snurrar runt i ett ohälsosamt kretslopp.

Vi finns för dig och bjuder in till en retreat där du under gynnsamma förhållanden får möjlighet att lyssna till din inre röst. I en lugn och säker miljö får du de bästa förutsättningarna för sinnesro och återhämtning. När naturlig tystnad får möjlighet att beblanda sig med dialoger, healing, närhet, skratt, omtanke, natur och värme ges plats för inre frid.

När det blir fullt i systemet, finns risk för ”förstoppning” både fysiskt, psykiskt och andligt. Vi behöver ge oss själva tid och plats för reflektion för att känna hur vi egentligen mår. Vi ges möjlighet att ta ut en riktning som underlättar för medvetna val och agerande. Vi blir ledare över våra egna liv.

Healing kombinerat med färg är kraftfullt för att skapa balans, minska stress och smärta. Healing är livsenergi och färger är frekvenser. Energier är tillgänglig för alla och fyller på ditt energikonto snabbare än swish.

Torsdag- söndag eller fredag-söndag

1. Du som söker mer tid och utrymme för lite längre tystnad kan anlända och inleda redan på torsdag 31/5. 3 dygn.
Lättare middag serveras, promenad, meditation och energimedicin innan läggdags. Vi inleder tystnaden.
Fredag: morgonpromenad och energimedicin utomhus. Halvfasta med renande smothies till frukost och lunch. Kaffe och te.

2. Du som väljer två dygn startar fredag 1/6 på eftermiddagen klockan 14.30-15.30 Inkvartering och fika.

I retreaten ingår

Föredrag om energimedicin och färg, healing, enskild energibehandling/healing, gemensamma sittningar, affirmationskort, meditationer, ögonyoga och energimedicinövningar. Trumceremoni vid eld. Delar av retreaten genomför vi under tystnad.

Frukost, lunch, middag, kaffe/te och mellanmål ingår. Kom ihåg att meddela om du har några allergier eller andra önskemål kring maten.

Meldersteins herrgård

Platsen för retreaten är den vackra bruksherrgården Melderstein som ligger ostört efter väg 760, 12 km från Råneå. Endast 5 mil från Luleå, Boden och Kalix. Den gamla bruksmiljön har en speciell harmoni och atmosfär som vi har exklusiv tillgång till under helgen.

Vår önskan är att möta dig i öppenhet för en energifylld helg i glädje och värme!

Pris och bokningsinformation

Helpension i herrgårdsmiljö, pris per person i dubbelrum.
Möjlighet till enkelrum mot extra kostnad, 150 kr/natt.

Retreat 31/5-3/6: 4999 kr from 14/5
Retreat 1-3/6: 3999 kr from 14/5
Boka tidigt rabatt: 666 kr, när du bokar in dig innan 15/5.

Företag: exkl. moms

Bokningsavgiften 1 333 kr skall betalas in snarast.
Swish: 070-6364384 eller BG: 5944-7102.
Avgiften återbetalas ej vid avbokningar, endast om arrangörerna ställer in evenemanget!

 

Längtans retreat 24-26 augusti

Sista helgen i augusti månad är du välkommen att följa med oss på retreat i Längtan, en helg för andlig tillväxt och hjärnvila. Målet är att vara i hjärtats kraft och träna våra inre ledarmuskler.

Den lilla och gästvänliga ön Lill-Skorven ligger i vackra Luleå skärgård. Vi åker båt från Kallax hamn och bor i Längtan, ett enkelt och mysigt skärgårdsboende. Stugan har egen bastu och badtunna för renade bad och havet alldeles in på knuten. Vi har tillgång till både inne- och utekök för gemensam matlagning. Vi använder oss av elden, trumman – de olika riktningarna, mediterar i soluppgång och solnedgång – välkommen till en helg då energi, glädje och medveten närvaro fyller våra dagar.

PS Eftersom vi inte kan styra över vädret så finns det ett förbehåll inför retreaten. Kuling eller storm kan bli en aber…

I retreaten ingår:

Enskild energibehandling/healing, gemensamma sittningar, meditationer och energimedicinövningar. Ceremonier, vissa under tystnad. Under tystnaden skapas möjligheter att utforska det inre universumet.

Frukost önskemålen brukar vara individuella och du tar själv med det just du vill ha. Lunch, middag, kaffe/te och mellanmål ingår. Kom ihåg att meddela om du har några allergier eller andra önskemål kring maten. Vi använder mestadels ekologiska och närproducerade råvaror i matlagningen.

Vi bor i flerbäddsrum. Stugan har två sovrum, ett loft och en sovstuga. Det finns madrasser, några täcken och kuddar. Ta med sovsäck, handduk och sänglinne. Det finns rinnande vatten i stugan och utedass.

Pris och bokningsinformation

Pris: 3666 kr/person
Boka tidigt rabatt: 333 kr om du bokar in dig snarast/ senast 1 juni.

Kontakta mig och betala sedan in 1000 kr (avdragen rabatt) via
Swish: 070- 6364384 eller BG: 5944-7102 och platsen är DIN!

Bokningsavgift är återbetalningsbar endast om vi/arrangörer ställer in retreaten av någon orsak!
OBS: BEGRÄNSAT antal platser!