Reikiresa till Canada 8-17 maj 2019

Reikiresa till Canada 8-19 maj 2019

Vill du följa med på en oförglömlig resa till Canada? Här kan du lämna en intresseanmälan redan nu. Begränsat antal platser. Anmäl dig idag!

Reikiresa till Grandreikimaster Wanja Twan och inuiterna på Vancover Island 8/5 – 19/5 2019
Pris 34 300 kr

Vi var en grupp på 14 personer som gjorde en Reikiresa till inuiterna 17/4 – 28/4 2018. Resan var magisk och vi blev inviterade och inkluderade i deras livsstil och traditioner. Nu har vi på gång en ny resa till Wanja Twan på den vackra anläggningen The Salal på Vancover Island. Anläggningen drivs av hennes dotter Anneli Twan och hennes man Don, tillsammans med flera ledare som bär vidare ursprungsbefolkningarnas traditioner sen lång tid. Urbefolkningen benämns bl.a. som First Nations i Kanada.

Vi kommer att bo och äta på anläggningen och under våra dagar kommer vi att ha ett program som dels leds av personalen på plats och vissa delar håller vi i själva. Maten är hemlagad av noggrant utvalda råvaror och vi tas hand om på ett innerligt och kärleksfullt sätt. Vi kommer att få ta del av native trumcirklar, guidad ljudmeditation och Yoga. I programmet ingår även Ayurvedisk matlagningskurs, native workshop och en heldag i sweatlodge/svetthydda. I området finns fina vandringsstigar och vi kommer att bli inviterade till deras labyrint som vi också kan vandra i under vår egentid. Vi kommer också att vistas i tystnad.

I programmet ingår REIKI-sharing där vi hoppas att grandmaster Wanja Twan kan vara med. Wanja är 85 år och har varit lite sjuk, intentionen är att hon kommer att delta och hon längtar efter att få möta oss. Wanja är en innerlig person med stort hjärta. En fantastisk bärare och lärare av Reikitraditionen. Anneli kommer att vara involverad under våra Reikistunder och delar med av sin kunskap. De är oss nära.