Aktuella utbildningar och work-shops

Retreat i hjärtats glädje 23-25 februari

Vi finns här för dig och bjuder in till en retreat där du under gynnsamma förhållanden får möjlighet att höra din inre röst. I en lugn och säker miljö får du de bästa förutsättningarna för hjärnvila och återhämtning. När naturlig tystnad får möjlighet att beblanda sig med dialoger, healing, närhet, skratt, omtanke, natur och värme ges plats för inre frid.

Är du öppen att bjuda in nya sätt att se på din tillvaro?

Healing kombinerat med färg är kraftfullt för att skapa balans, minska stress och smärta. Healing är livsenergi och färger är frekvenser. Energier är tillgänglig för alla och fyller på ditt energikonto snabbare än swish.

I RETREATEN INGÅR
Föredrag om chakran och färg, healing, aura/chakraharmonisering, enskild energibehandling/healing, gemensamma sittningar, meditationer och energimedicinövningar. Trumceremoni vid eld. Delar av retreaten genomför vi under tystnad.

Frukost, lunch, middag, kaffe/te och mellanmål ingår. Kom ihåg att meddela om du har några allergier eller andra önskemål kring maten.

Helpension i herrgårdsmiljö – i dubbelrum fredag-söndag 3 999 kr. Möjlighet till enkelrum mot extra kostnad.
BONUS: Du får boka tidigt rabatt med, 333 kr, när du bokar in dig innan 31/1. 
Företag: exkl. moms

Bokningsavgiften 1 333 kr skall betalas in snarast. Swish: 070-6364384 eller BG: 5944-7102. Avgiften återbetalas ej vid avbokningar, endast om arrangörerna ställer in evenemanget!

Vår önskan är att möta dig i öppenhet för en energifylld helg i glädje och värme!

Platsen för retreaten är den vackra bruksherrgården Melderstein som ligger ostört efter väg 760, 12 km från Råneå. Endast 5 mil från Luleå, Boden och Kalix. Den gamla bruksmiljön har en speciell harmoni och atmosfär som vi har exklusiv tillgång till under helgen. Läs mer om evenemanget på Facebook.

 

REIKI 2
Fortsättningskurs för Distanshealing

I Reiki steg 2 sker en uppgradering och energinivån i dig förstärks genom ytterligare initieringar som bl.a. tecknas i händerna. Invigningen ger dig tillgång till energi på ett kraftfullt sätt. Symbolerna är ett stöd vid sändningen av mental och känslomässig healing.

Distans metoden kan användas till personlig utveckling eller tillväxt samt till allt som behöver balanseras eller förstärkas.

Datum: Start 4 februari 2018

Plats: KiCenter Bergnäsvägen 15 Luleå
Investering: 3 000 kr (kan delas upp till varje träff vid behov)
Välkommen att kontakta mig!

REIKI 1
Nybörjarkurs enligt den traditionella vägen

Reiki = livskraft/energi.
Reiki är en enkel och effektiv urgammal tradition. Healingmetoden ökar medvetenheten och stärker Qi energi genom handpåläggning.
Reiki är godkänt som friskvård på företag!

Du blir invigd i Reikitraditionen genom initieringar av en mästare. Livsenergin aktiveras och effekten är livslång. Du tränas i att göra övningar (som i medicinsk Qigong) varje dag där du fyller på vital energi. Du lär dig behandla dig själv och andra under kursen.

Ingår: behandlingar, mental träning, meditation, arbetsmaterial, internationellt diplom. Fika och frukt.

Datum: 10-11 februari 2018

Plats: KiCenter Bergnäsvägen 15 Luleå

Investering: 1 990 kr (Delbetalning vid överenskommelse)
Kontant/Faktura/BG: 5944-7102 Swish: 070-636 43 84
Bokningsavgift 600 kr betalas in snarast. Det försäkrar din plats.
Återbetalas endast om kursen ställs in.
Repetition: 800 kr/deltagare och dag. Båda dagarna 1 500 kr

Välkommen att kontakta mig!

”Det är inte alls för sent. Du vet bara ännu inte vad du är kapabel till” Mahatma Gandhi